Begin Hier
Gids

Jouw Schitterend Leven

Les 1

Welkom bij Jouw Schitterend Leven!


Mijn naam is Divera van der Elst en Schitterend Leven is mijn werkveld. Ik leer mensen die voelen dat de ‘oude’ manier van leven niet meer klopt, hoe ze vol zelfvertrouwen hun eigen pad kunnen volgen, zodat ze eindelijk ongegeneerd en super succesvol zichzelf kunnen zijn.


Hoe trots ben ik? Heel erg trots! Dit is mijn kunst expositie en hier vind je mijn beste werk. Elke afbeelding, elk woord, elke oefening en elke zin heb ik met aandacht en liefde samengebracht. Op deze plek komt al mijn werk samen: mijn gratis programma's, mijn challenges, mijn trainingen en mijn betaalde programma's. Het is een onderdeel van www.divera.nl, de website die mijn visitekaartje is en waar je bijvoorbeeld mijn blogs kunt lezen.


Ik geef je graag een paar tips hoe je het beste gebruik maakt van alle informatie op deze website.

  1. Via mijn logo bovenin kom je weer terug op de HOME pagina waar alle programma's staan.

  2. Via de filters helemaal boven in de online omgeving kun je een aantal opties selecteren.
     
  3. Kies de filter 'gratis' en je krijgt alle gratis content, webinars en workshops te zien. Daar hoef je niet voor in te loggen, soms vraag ik je om je e-mailadres achter te laten, maar dat wijst zich vanzelf. Het label 'Premium' laat mijn betaalde programma's zien en het label 'Commitment Club' is speciaal de Commitment Club leden. Er komt zeer binnenkort zelfs een 'English' filter bij, omdat ik mijn eerste Engelstalige programma ook hierin ga opnemen.

  4. Bij alle 'premium' programma's staat ook een link naar de informatiepagina, voor het geval dat je interesse hebt.

  5. Heb jij al betaald voor een bepaald programma? Dan heb jij ook inloggegevens gekregen en kun jij wanneer je wilt inloggen in jouw programma. En ook voor jou, als je ook graag een ander programma wilt doen, kun je op de link in de omschrijving klikken en kom je op de pagina uit waarop je het programma kunt aanschaffen.

  6. Werkt iets niet? Of heb je juist een suggestie hoe iets nog beter kan? Twijfel geen moment en stuur mij een e-mail via info@divera.nl


Nooit vergeten, jij bent een K A N J E R en het is nooit te laat om te kiezen voor een Schitterend Leven.

Liefs, Divera

Pen
>